multiblog.hu család tagja

Oldal kiválasztása

plázák.hu

Írd meg az élményeid!

Budapest utcáit járva számos pláza közül választhatunk, ahol szívesen töltjük vagy töltik a szabadidejüket az emberek. De vajon melyik a legjobb? Melyik a legmodernebb? Melyik a legtágasabb? Számos ilyen, és hasonló kérdéseket tettem fel magamnak, miközben arra gondoltam, hogy írok egy kis szösszenetet a hazai plázák felhozataláról.

 1. A legmodernebb:
  Ez az a kategória amibe nem igazán lehet csak EGYET kiválasztani, mert mind igencsak modern, hiszen ez a céljuk: elkápráztatni mindenkit, ezáltal minél több embert becsábítani. De ha mégis nagyon-nagyon kellene választani, akkor mondjuk legyen az Aréna Pláza, vagy már az új nevén Aréna Mall, a Keleti pályaudvar közelében.
 2. A legtágasabb:
  Amikor betérek egy plázába, nekem nagyon fontos, hogy ne érezzem magam zárt térbe. Legyen jó tágas egy pláza, és ne az legyen mint a Westendbe (Nyugati Pályaudvarnál)  egy egy vasárnap, hogy nem lehet elférni egymás mellett, mert akkora a tömeg. Ezért ebben a kategóriában a győztes szerintem a Mammut 2(Széll Kálmán tér), de akár még az Allee (Újbuda-Központ) is lehetne.
 3. Üzletek:
  Számomra fontos, hogy a kedvenc üzleteim egy helyen megtalálhatóak legyenek. Így a nyertes egyértelműen a Corvin-pláza a Corvin-negyednél…
  Nem úgy a Mammut 1… sikerült odatenni a legértéktelenebb, és kevésbé fontos üzleteket…

Neked mi a véleményed a plázákról?

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!